Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Sales

Sales Department

 Reboot

Critical Reboot Requests

 Customer Service

Customer Service / Billing

 Technical Support

Technical Support Department