Администрација

Cloud Hosting

  

Избери пакет

Опис на услугата

1x Control Panel Server Intel Xeon Quad-Core 16GB RAM 2x 500GB SSD 1 Gb/s Network Links
2x Hypervisor Servers - Each With: 2x Xeon Quad-Core 32GB RAM 4x 1TB SSD 1 Gb/s Network Links
1x Backup Server Intel Xeon Quad-Core 16GB RAM 4TB Storage 1 Gb/s Network Links
Includes Cloud Control Panel Software 32 Public IP Addresses 1 Gb/s Network Links 40TB Traffic

ИЗБЕРЕТЕ И ЗАШТЕДЕТЕ НА 2 ИЛИ 3 ГОДИНИ НАРАЧКА

ОПЦИИ ЗА КОНФИГУРАЦИЈА

Cloud Servers

1 Control Panel Server, 2 Hypervisor Servers, 4TB Internal Storage, 1 Back-Up Server

Cloud Management System

OnApp: Complete Cloud Management Platform

Port

Gigabit (1,000Mbps) Port: included

Административен контакт

 
Нов корисник
Име
Презиме
Назив на правниот субјект
Држава
Општина
Град
Адреса
Даночен број
Поштенски број
Телефон
Е-пошта
Лозинка
Потврди лозинка

ИЗНОС НА НАРАЧКАТА