Администрација

VPS

  

Избери пакет

Опис на услугата

Linux OS of your choice included
1 Core CPU
1GB RAM
30GB Fault Tolerant SSD Disk Space
2TB Traffic
1 IP Address

ИЗБЕРЕТЕ И ЗАШТЕДЕТЕ НА 2 ИЛИ 3 ГОДИНИ НАРАЧКА

ОПЦИИ ЗА КОНФИГУРАЦИЈА

Operating System

CPU

1 Core: Included
2 Cores: recurring $5.00
3 Cores: recurring $10.00
4 Cores: recurring $15.00

RAM

1GB: Included
2GB: recurring $5.00
4GB: recurring $10.00
6GB: recurring $20.00
8GB: recurring $30.00
12GB: recurring $40.00
16GB: recurring $50.00

Hard Drive

30GB SSD: Included
50GB SSD: recurring $5.00
100GB SSD: recurring $15.00
200GB SSD: recurring $20.00
300GB SSD: recurring $30.00
400GB SSD: recurring $40.00
500GB SSD: recurring $50.00

Bandwidth

2TB Data Transfer: Included (Overages billed $.05 per GB)
5TB Data Transfer: recurring $45.00

Port

100Mbps: Included
Gigabit (1,000Mbps) Port: recurring $5.00

Additional IP Addresses

Managed Backup

Административен контакт

 
Нов корисник
Име
Презиме
Назив на правниот субјект
Држава
Општина
Град
Адреса
Даночен број
Поштенски број
Телефон
Е-пошта
Лозинка
Потврди лозинка

ИЗНОС НА НАРАЧКАТА